Hilton Tallinn Parki tegevdirektori Daniel Habersatteri sõnul on Hilton Tallinn Parki avamine oluline tähtsündmus nii Tallinna kui ka kogu Eesti turismisektori jaoks.

"Hiltoni brändi Eestisse toomine Hilton Worldwide esmaklassilise hotelli avamisega tähistab uut standardit Eesti majutussektoris. Meie eesmärk on hotell avada sellel suvel ning kõik ehitustööd kulgevad plaanipäraselt," lisas Habersatter.

Hilton Tallinn Park hotellis on 11 erinevat tüüpi tuba, alates klassikalistest, kuid modernse viimistlusega külalistubadest, kuni erakordsete sviitideni vaadetega Tallinna lahele. Kõige suursugusem on 200 m2 presidendisviit, mis on omasuguste seas Tallinna üks suurimaid. Sviidis on kontoriruum, söögituba kümnele inimesele ja eraldi tuba riietumiseks ja jumestamiseks.

Hilton Tallinn Park hotellis on kokku 202 tuba, millest 27 on moodsa sisekujundusega sviidid. Hoone kõrgeimal korrusel asub esmaklassiline äriklassi lounge. Hotellis on kümne tipptasemel koosolekuruumiga konverentsikeskus ning üks Tallinna suurimaid ballisaale.

"Alates online broneerimise avamisest oleme saanud suurel hulgal päringuid üle kogu maailma," lausus Habersatter. "Meie eesmärk on olla eelistatuim hotell äri- ja puhkusereisijate, ürituste korraldajate ja kui ka kohalike seas. Globaalselt tuntud brändina aitab Hilton tutvustada Eestit turismisihtkohana kogu maailmas," lisas ta.

Broneerimiskeskkonnas võib juba praegu näha, et kõige soodsam variant esimeseks Hiltoni lahtioleku nädalavahetuseks (2. septembri öö) oleks praegu kehtiva allahindlusega 174 eurot öö eest kahele King Guest toas (täishind 205 eurot).

Kes tahab aga Hiltoni hotellist avaneva vaate osaliseks saada, peab toa eest rohkem maksma. Kahele öö samal nädalavahetusel vaatega toas maksaks 182 eurot (täishind 215 eurot).

Kel rahast kahju ei ole, võib aga ööbida presidendi sviidis, milles öö maksab samal nädalavahetusel 2724 eurot (täishind 3205 eurot).

Vaata lähemalt siit.

Fakte Hilton Tallinn Park hotelli kohta:

  • 12 korrust ja 202 tuba (koos sviitidega)
  • 200 ruutmeetrine Presidendi sviit (üks suurimaid Tallinnas)
  • Äriklassi lounge hotelli kõrgeimal korrusel
  • 10 konverentsiruumi, jõusaal, Eforea Spa sisebasseiniga ning restoran koos baari ja terrassiga
  • Olympic Casino 1800 ruutmeetrine Eesti esinduskasiino