Samuti olid nimetatud adapterid müügil Austraalias, Uus-Meremaal, Koreas, Argentinas ja Brasiilias.

Tegu on Apple kaheharuliste vahelduvvoolu seinapistiku laadijatega, mis võivad katki minna ja põhjustada nende puudutamisel ka elektrilöögi ohu. Apple kirjutab oma kodulehel, et adapterid olid aastatel 2003 kuni 2015 kaasas kaasas Maci sülearvutite ja teatud iOS-i seadmetega ning kuulusid ka komplekti Apple World Travel Adapter Kit.

Ettevõtte lubab probleemsed seinapistiku adapterid tasuta uue ja muudetud laadija vastu vahetada ning julgustab kliente probleemseid osi ümber vahetama.

Oma laadijal vea tuvastamiseks tuleks seda võrrelda allpool leitavate piltidega. Probleemse seinapistiku adapteri sisemises pilus, mille kaudu see Apple'i toiteadapteriga ühendatakse, on kirjas neli või viis tähemärki või tähemärgid puuduvad. Muudetud adapteritel on pilus kirjas 3-täheline piirkonna kood (EUR, KOR, AUS, ARG või BRA).

Apple kodulehelt leitavate adapterite fotod

Mandri-Euroopas kasutavate adapterite puhul on probleem tuvastatav ka veidi sissepoole kaldu olevate ümarate peenikeste kontaktide järgi. Rohkem informatsiooni on leitav siit.

Apple kodulehelt leitava adapteri foto

Ettevõtte täpsustab kodulehel, et adapter on võimalik välja vahetada kohaliku Apple'i volitatud teenusepakkuja esinduses. Osana asendusprotsessist kontrollitakse teie Maci, iPadi, iPhone'i või iPodi seerianumbrit, seega see tuleks kliendil endal enne leida, kui esindusega ühendust võtta.