Mõlemad kaebused puudutasid reisijate saamata jäänud teenuseid või kehva kvaliteediga teenust, kuid Go Adventure näeb asja teisiti.

Ettevõtet esindava juristi Heiki Tuli sõnul on reisikorraldaja Go Adventure enamikel juhtudel, kui klient on pöördunud tarbijakaebuste komisjoni, jõudnud klientidega kompromissile. „Oleme nendel juhtudel hüvitanud klientidele ka meie partnerite poolt põhjustatud ebamugavused," kinnitas Tulk.

Antud juhul on asi aga klientide endi põhimõttelises vales arusaamises ning Go Adventure'i hinnangul tarbijakaebuste komisjoni ebapiisava tööga. „Küllap pole komisjonil piisavat võimekust, et kaebustega põhjalikumalt tegeleda," avaldas Tulk.

Kahe kliendi kaebuse puhul ei nõustunud reisikorraldaja Go Adventure tarbijakaebuste komisjoni otsusega ja ei nõustu tasuma hüvitist klientidele, kes seda nõudsid. „Oleme mõlemal juhul kinnitanud klientidele, et oleme valmis tasuma meie poolt pakutud hüvitist ja pakkunud tarbijale valida kahe variandi vahel. Oleme nendele klientidele selgitanud tarbija õigust pöörduda kohtusse. Oleme veendunud, et meie poolt pakutud hüvitis on proportsionaalne põhjustatud ebamugavustega ja ei usu, et tarbija saaks kohtus suurema hüvitise," märkis Tulk, kelle sõnul on eelmainitud kaks lahendit siiski erandlikud. „Iga juhtumi korral kaalume põhjalikult oma käitumist."

Ühest kirjeldatud juhtumist oleme varem ka Delfi Kasulikus kirjutanud.

Lugu puudutas klienti, kes ostis Go Adventure'ilt Türgi paketireisi, mille kohaselt pidanuks majutus toimuma nelja tärni hotellis ning klient saama kõik hinnas toitlustust. Tegelikkus osutus aga kolme tärni hotelliks ning pooliku toitlustusteenusega paketiks.

Kliendi kaebuse kohaselt ei saanud ta pakettreislepinguga tasutud toitlustust nõutaval viisil. Seetõttu pidi ta sööma oma toidukorrad väljaspool hotelli. Sel põhjusel tekkis kliendil täiendav kulu 288 eurot, mille pidanuks Go Adventure tarbijakaebuste komisjoni otsuse järgi kliendile tagasi maksma.