Alexela Oil juhatuse esimehe Ain Kuusiku sõnul annab ettevõte järgnevateks nädalateks Coop Eesti kliendikaardi omanikele kolmesendilise hinnasoodustuse. „Nii nagu Alexela peab üheks oma eesmärgiks olla kohal ka kaugeimais Eestimaa valdades ja külades, on see eesmärk ka Coop Eestil. Üheskoos saame tuua soodsamad tooted võimalikult laia hulga klientideni," lubas Ain Kuusik. Kolmesendiline soodustus kehtib Väikese Taksi kampaania perioodil kuni 16. veebruarini.

Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimehe Jaanus Vihandi sõnul on Coop Eesti peamisi eesmärke oma klientomanike ja püsiklientide huvide eest seismine - neile parima kaubandusteenuse ja soodustuste pakkumine.

„Oma kliendile pakutavate hüvede püsival arendamisel, sealhulgas Säästukaardi partnerpakkumistel on olnud oluline roll meie liidripositsiooni säilitamisel jaeturul," ütles Jaanus Vihand. „Värskelt alanud koostöö Alexelaga ühendab kaks tugevat Eesti ettevõtet ning nii on igal eestimaalasel, kel Säästukaart taskus, võimalik osa saada soodsaimast toidukorvist ning ka kütusehindadest," lausus Jaanus Vihand.

Säästukaardi tavapärane soodustus Alexela tanklates hakkab olema 1,5 senti liitrilt ning maksekaardina toimival Säästukaart Plussil 2 senti liitrilt. Koostööleping sõlmiti ettevõtete vahel järgnevaks viieks aastaks.