22. veebruaril 2006. aastal varastel hommikutundidel varastas vähemalt 6 mehest koosnev gäng, kellest osad olid relvastatud, Securitase varahoidlast 53 miljonit naela.

Rööv oli korralikult läbi mõeldud. Juba röövieelsel õhtul pidasid 2 politseinikuks riietunud meest kinni rahadepoo juhi Colin Dixoni auto. Nad veensid teda istuma röövlite autosse. Samal ajal külastasid 2 meest Dixoni kodu ning võtsid kaasa Dixoni naise ja seitsme aastase poja, kes lõpuks viidi kõik West Kentis asuvasse farmi, kus gäng ähvardas nad tappa, kui Colin keeldub koostööst röövlitega.

Siis sunniti pantvange külastama Securitase rahaladu, kus Colin aitas nad mööda hoone turvasüsteemist. Gäng sidus kinni 14 rahalao töötajat, laadis 53 miljonit naela veokisse ja kella 2:15 hommikul lahkuti sündmuskohalt. Röövi käigus ei saanud keegi vigastada.

Kui rahalaost saadi ühendus politseiga, algas massiivne otsimisoperatsioon. Paljud varastatud rahatähed olid kasutatud, mis tegi nende jälitamise raskeks. Securitas ja kindlustusselts panid välja 2 miljoni naelase vaevatasu info eest, mis viiks röövijate vahistamiseni ja raha tagasi saamiseni.

Järgmisel päeval arreteeriti seoses looga üks mees ja kaks naist, kui nad üritasid kohalikus pangas sisse maksta 6000 naela. Neid reetis Securitase laos pangatähtede pakkidesse sidumise lint, kuid hiljem vabastati kõik kolm ilma süüdistuseta. Politsei jätkas otsimist ning arreteeriti veel enam kui 30 inimest. Politsei on saanud kätte ligi 20 miljonit naela.