Tallinki pressiesindaja Luulea Lääne sõnul purunes hommikul Helsingist tulnud Superstaril vöörirambi silinder ning inimesed pidid ootama umbes pool tundi, et laevalt maha saada.

Lõpuks said reisijad maha ja uued reisijad peale, ent hooldusööd võtsid Lääne sõnutsi aega arvatust rohkem ja kell 10.30 Helsingisse siirduma pidanud laev sai liikuma alles kella 13 ajal ning jõudis Helsingisse kella 15 ajal.

Tallinki esindaja sõnutsi vabandab firma kõikide ebameeldivuste eest ja pakub mitu tundi sadamas oodanud reisijatele buffee-restoranis tasuta sööki ja ka erinevates toidukohtades tasuta mittealkohoolseid jooke. Samuti jagatakse igal võimalikul meetodil infot.

Kuna aga laeval ei ole endiselt vööriramp töökorras, siis toimub täna terve päeva autode laadimine ahtrirambi kaudu, mistõttu ilmselt viibib Superstari plaanitud reiside aeg veelgi. Seega peaksid kõik täna Superstarile suunduvad inimesed sellega arvestama.

Lisaks pannakse peagi Tallinki kodulehele üles tänane erigraafik, mida tasub Superstari reisijatel uurida.

Delfile kirjutas üks laeval viibiv reisija, et inimesed on pahased, kuna paljudel oli plaan edasi lennukile jõuda, kuid nüüd jooksevad lennupiletid nö umbe. "Infot põhjustest pole, teatatakse vaid iga natukese aja järgi uus aeg edasisõiduks. Praeguste andmete järgi väljub laev 12:40, mis on üle kahe tunni plaanitust hiljem. Kas ja kuidas laevafirma reisijatele ebamugavused kompenseerib, kuuleb vast hiljem pressiesindajalt... Kui nad seda üldse vaevuvad tegema," kirjutab lugeja.

Olukord puudutab vaid Superstari, mitte teisi Tallinki laevu.

Probleem loodetakse saada korda öösel, kui laev sadamas seisab, et homne päev oleks alus jälle graafikus.