Kuna Tallinki kiirlaevale Star tuli maailma esimene merel asuv Burger Kingi restoran, otsustasime üles rivistada uustulnuka ja kahe teise Eestis seni tegutsenud restorani juustuburgerid. Juustuburger sai välja valitud põhjusel, et küllap on tegemist kõige populaarsema ja ka kõige lihtsamini võrreldava tootega.

Testimiseks seadsid end valmis Kasuliku reporter Kristiina Ojamets, Delfi Spordi reporter Rasmus Raidla, portaali Maitsed toimetaja Martis Hanson ning portaali Elutark toimetaja Einar Ellermaa.

Testijad jagasid oma hinnanguid Hesburgeri, Burger Kingi ja McDonald'si juustuburgerite kohta, teadmata, milline konkreetne burger millisest kohast ostetud on.

Kõige enam kiidusõnu võis kuulda Hesburgeri juustuburgeri kohta. Testijad kiitsid selle head maitset ning kastet, mis kogu burgeri mahlasemaks tegi. Küll aga heideti ette, et juustuburgeri kohta on ses vähe juustu ning oluliselt rohkem rõhku ongi pandud tugeva maitsega kastmele.

Ka McDonald'si burgerit kiideti, öeldi, et ses on kõik harjumuspäraselt paigas.

Burger Kingi juustuburger valmistas aga mõneti pettumuse, kuna selle sai polnud niivõrd maitsev ning kuna kastet oli vähe jäi kogu maitseelamus kuivaks. Küll aga märgiti, et burgeri kotleti grilli maitse on väga hästi tunda ning on aru saada, et see on küpsenud n-ö elava tule peal.

Vaata lähemalt videost, milline burger kõige rohkem positiivseid märkusi sai ning jaga oma kogemust kommentaariumis - millise suure keti burgereid hindad sina kõige enam.