1. Pärnaõitega pruulitud porter
Must Lips EV98, Porter
Eesti Vabariigi 98 sünnipäeva puhuks pruulis mustlaspruulikoda Must Lips pärnaõitega porteri. Maitse on siidiselt kohvine, šokolaadine ning kergelt suitsune. Lõppmaitse on kergelt hapukas ning tõesti, tunda on ka pärnaõisi. Loe pikemat hinnagut siit.

Hinnang 9/10


2. Lõunamaiselt temperamentne joogiõlu!
Holy Roller Ay, Caramba, Rukki IPA
Mustlaspruulikoda Holy Roller on lühikese aja jooksul pruulinud juba oma kolmanda ametliku õlle. Seekord on pudelisse sattunud puuviljane ning mahlane rukki IPA. Tegemist on väga hea maitsetasakaaluga ning tummisemapoolse joogiõllega. Maitses balansseerib vürtsikas mõrkjus koos mangose magususega. Loe pikemat hinnangut siit.

Hinnang 8/10


3. Kütke seda ahju edasi!
Lehe Suur Reheahi, Rukkistout
Lehe Pruulikoda on valmis saanud suursuguse rukkiõlle. Maitse on raske olekuga, leivane, särtsakalt magus ning tummine. Lõppmekk on sellise kange õlle kohta üllatavalt siidine ja mahe. See on rukkistout oma suurepärases vormis ning ideaalne soojendaja kõledal talveõhtul. Pikem hinnang siit.

Hinnang 8/10

Ülejäänud uued õlled meie turul

1. Tanker Armaada - Cascade, Single Hop IPA
Hinnang 8/10, kirjeldus siit.

2. Tanker / Malduguns Spiceman, Doppelbock
Hinnang 7/10, kirjeldus siit.

3. Tanker Armaada - Mosaic, Single Hop IPA
Hinnang 7/10, kirjeldus siit.

4. Koch Confucius, Inveri Stout
Hinnang 6/10, kirjeldus siit.

5. Pühaste Rukkiema, Rukkiõlu
Hinnang 6/10, kirjeldus siit.

6. Sori Dark Humor Club Coconut, Imperial Stout
Hinnang 6/10, kirjeldus siit.

Tasub meeled ärksana hoida:

Lähipäevil peaks õllepoodidesse müüki jõudma mõned uued ja huvitavad pruulid:

Põhjala pruulikoda on valmis saanud Berliner Weisse stiilis õlu nimega Friedrichshain, Õllenaudil on valminud Bière de Garde Elvira ning American Imperial Stout nimega IMPi, nanoPruul on välja laskmas uusi õllesid enda ametlikust pruulikojast (Troopika, Must Lammas ja Aafrika) ning Mõtsalise pruulikoda on müüki paiskamas kohe kohe Mahlane Õlu ja Rukki Õlu.