Kohapeal käinud Delfi fotograafi sõnul on liinide uus omanik sulgenud juurdepääsu liinidele. Teed takistab rauast tõkkepuu. Alustatud on ka puude maha võtmisega.

Milline olukord täpsemalt kohapeal valitseb saab vaadata videost ja fotogaleriist. Igaljuhul on tervitav, et ka sinna piirkonda lõpuks mingi elu tekkima.

Taust:

OÜ Fund Ehitus esitatud lõplikus pakkumises on visiooniks arendada miljööväärtuslikus Kopli piirkonnas turvaline ja peresõbralik terviklik elukeskkond, mis on eriti sobiv noorperedele. Planeeritav investeeringu maht on kokku 55 kuni 65 miljonit eurot. Projekti arendamine toimub etappide kaupa.

Kavandatud on selge kvartaalne hoonestus, mis võimaldab ala arendada etappide kaupa. Visioon näeb ette kahe- ja enamakorruselised korterelamud, elurajooni teenindavad asutused ja kaubandusteenindusettevõtted.

Pakkumises on aluseks võetud olemasolev teedevõrk ning munakivikattega teed säilitatakse. Parkimine on lahendatud kruntidel, hoonestuse maaalustel korrustel ning osaliselt ka avalikel tänavatel. Rannale on ette nähtud promenaad, spordi- ja mänguväljakud ning koerte
jalutusalad.