"Ainult kaks kuud, mil ma ei saanud oma tavapärast autot kasutada, rentisin üht teist Mercedest ja siis viisin renditasu arved riigikogu kantseleisse hüvitamiseks. Suurema auto liisinguarveid ei ole ma mitte kunagi hüvitamiseks viinud," rõhutab Sarapuu.

Mullu 27. septembril kirjutas Ärileht, et Kersti Sarapuu liisib kuluhüvitise eest Mercedese luksusdžiipi. Täna Ärilehele helistades väitis Sarapuu, et tegelikult ei viinud ta tol ajal ühtki arvet riigikogu kantseleisse, kuid jättis toona toimetust väidetavast veast teavitamata. Sarapuu helistas ses küsimuses toimetusse alles täna, 14. märtsil 2016.

Sarapuu sõidab Mercedes-Benz GL 500 4MATIC-uga. See on võimas V8 bensiinimootoriga masin: 320 kilovatti, nelikvedu, automaatkast, auto maksimumkiirus ulatub 250 km/h.

Mercedes väidab, et auto keskmine kütusekulu on 11,3 liitrit/100 km kohta, aga mõistagi on see tulemus saadud ideaaltingimustes ja ühtlase kiirusega sõites. Auto on 5,24 meetrit pikk ja kaal on ligikaudu 2,5 tonni, täismass ulatub pisut üle 3,2 tonni. Masina baashind on muljetavaldav, Silberauto kodulehekülje andmetel 97 260 eurot (koos km-ga).

Kersti Sarapuu ei ole Sarapuude perekonna ainus Mercedese-lembene liige. Ka tema abikaasa, Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuu sõidab suure S-klassi Mercedesega. Väidetavasti sõidab ka Sarapuude väimees Margo Tomingas, ATKO grupi juht, hinnalise Mercedesega.