Hiina naiste seas populaarsust kogunud üleskutse tekitas aga vastuolulisi arvamusi mujal maailmas, kus väljakutset peeti ebaterveks ning ebaloomulikuks standardiks naiste väljanägemisele.

Pöörane "moeröögatus" sai alguse Hiina populaarseimatest sotsiaalmeediavõrgustikest nagu Weibo ja WeChat, kus ka hiinlaste seas armastatud avaliku elu tegelased postitasid endast pilte, millel nende keskkohta varjab A4 paber. Pärast Weibos ja WeChatis jagatud pilte, jagati väljakutset ka Twitteris ja Instagramis. Üks tuntumaid Hiina näitlejannasid, Zhang Li, võttis samuti nn fitness-väljakutsest osa.

Kusjuures just Hiina riiklik meediaväljaanne People's Daily, China nimetas sotsiaalmeedias lahvatanud trendi "fitness-väljakutseks".

A4-paber on täpselt 21 sentimeetrit lai. 21-sentimeetri laiuse paberi taha ära mahtuda on aga normaalset toitumist ja terveid eluviise arvestades enamike naiste ning meeste jaoks võimatu. Kümned tuhanded internetikasutajad üle maailma postitasid niisiis oma tõlgendusi A4-paberi laiusest pihast.

"Leian aina uusi paberitükke, kuhu taha peituda. Siin on üks vana paberileht, mis oma kapisügavustest leidsin. #a4piht #ülikoolidiplom"

Kaisukaru ei mahtunud kuidagi A4-paberi taha ära.

Isegi Hiina ametivõimud võtsid väljakutsest osa. Sisejulgeoleku ministeerium postitas oma Weibo kontole pildi, millel on näha maismaa ning saareriik Taiwan, mida võimud näevad Hiina territoriaalse osana. Ka nende vahel laiutab täpselt A4-paberi suurune vahemaa.

"Kas arvate, et A4-fitness-väljakutse on mingi saavutus? Proovige parem roosa märkmepaberi väljakutset ning andke teada, kuidas läks..." naljatasid mõned.

"Kas ma näen oma kraadi taga paks välja? #A4piht" küsis Ruth Walker Twitteris.