Maksimaalne soodustus olla kliendi sõnul varem kehtinud 30 protsenti ning nüüd on see 2 eurot. „Kallima kinopileti puhul kaotab ju lojaalsusprogrammiga liitunu soodustuses, kui see ei ole enam protsentuaalne, vaid fikseeritud," kurtis kinokülaline.

Forum Cinemase esindaja Liis Mengeli sõnul on aga taoline muudatus kehtinud juba ligi kaks aastat.

„Forum Cinemase lojaalsusprogrammis tegime viimati muudatuse ligi kaks aastat tagasi ehk 18. juunil 2014, mil läksime protsendiarvestamiselt üle rahaliselt fikseeritud soodustusele. See tähendab, et kinogurude (Forum Cinemase lojaalsusprogrammi kõrgeim tase - toim.) hinnavõit on kaks eurot pileti pealt ning näiteks tavaseansil nädala sees teeb see guru kinopileti hinnaks 3,7 eurot," selgitas Mengel.

Toonase muudatuse eesmärk oli muuta lojaalsusprogramm lihtsamaks ja selgemaks ning senise tagasiside põhjal on Mengeli sõnul kliendid selle ka hästi vastu võtnud. „Kogu meie kinoketi lojaalsusprogramm on üles ehitatud hästi selgelt, eesmärgiga pakkuda klientidele arvestatavat boonust ilma "agade" või täiendavate tingimusteta. Lisaks piletisoodustusele kehtib gurudele ka väga paljud muud - kutsed esilinastustele, allahindlused nii snäkipoes kui ürituste korraldamisel jne," lisas Mengel.