"OÜ EuroPark Estonia on esitanud võla nõude Raha24 OÜ vastu 2 430 euro nõudes. Nõude aluseks on EuroParki poolt esitatud, kuid tasumata jäetud leppetrahvid," selgitas Europarki jurist Kädi Sacik-Korn.

"Meie parklates tehakse aastas umbes 2,5 miljonit parkimist, enamus meie kliente on head ja mõistlikud inimesed. Kuid on ka käputäis patoloogilisi rikkujaid, kellega me tõsiselt tegeleme. Paadunud võlgnikelt leppetrahvide väljanõudmine on meie jaoks prioriteet, millega tegeleme just kliendihuvidest lähtuvalt," lisas ta.

"Põhimõtteliste mittemaksjatega tegelemisel rakendame ka edaspidi kõiki juriidiliselt korrektseid meetmeid. Nii väärtustame oma seadusekuulekaid kliente ja tagame ühiste reeglite järgimise," ütles Sacik-Korn.

Kohtuvaidluses Raha24 esindav PwC Legali advokaat Jaanus Prost ütles Ärilehele, et tema büroo on tutvunud Europark'i nõudega ja töötanud läbi asja materjalid. "Osaühing Europark Estonia on esitanud nõude vale isiku vastu, mistõttu on nõue täielikult põhjendamatu ning õigusliku aluseta," selgitas ta oma positsiooni antud asjas.