Riia saab Baltimaade esimese Pizza Huti restorani

Riias avatakse sel nädalal ametlikult esimene Pizza Huti restoran.

Restoran avab uksed Riia vanalinnas kolmapäeval, kui toimub avaüritus pressile, kirjutab Läti Delfi. Pärast seda on pizzeria avatud juba kõigile külalistele.

Kui Leedus tegutsesid seni kaks Pizza Hut expressi (take-away-kontseptsiooniga pitsapoed - toim.), siis Riias avatakse 90-kohaline restoran, kus lisaks kaasatellimisele saab ka kohapeal einetada.

Yum Brandsi alla kuuluvad KFC ja Pizza Hut alustasid Baltimaades tegevust Leedust. Seal tegutseb täna kolm KFC restorani ja kaks Pizza Hut expressi. Riias on avatud üks KFC ja homsest lisandub Pizza Huti restoran.

Baltimaade frantsiisi- ja arendusõiguse omanikfirma Cibus Groupi juht Sigurdur A. Sigurdsson on varem Delfile öelnud, et plaanis on siseneda ka Eesti turule. Ka Soomes on ettevõttel ambitsioonikad plaanid.

Seda, kus ja millal võiks Tallinna esimene KFC või PizzaHuti restoran oma uksed lahti teha, Sigurdsson toona välja öelda ei tahtnud. „Lähitulevikus see juhtub. Praegu töötame oma arendusplaani kallal, et selgitada välja meile olulised detailid turuletulekuks. Seetõttu ei saa ma veel midagi täpsemat öelda, kuid kinnitan veelkord - see juhtub ja juba varsti," lisas Sigurdsson möödunud aasta augustis Delfile saadetud kirjas.