Big Maci suurem versioon hakkab kandma nime Grand Mac ja väiksem Mac Jr. Enne seda, kui uued versioonid kogu turule paisatakse, testitakse neid lokaalselt Ameerika Ohio osariigis, vahendab news.com.au.

Grand Mac koosneb kahest kolmandiknaelasest ehk kahest 150-grammisest loomalihaburgerist. See oleks tavalisest ja meile seni tuntud Big Macist suurem burger, kuid ettevõtte hinnangul just seda tarbijad ootavadki - praegune Big Mac on paljude meelest napp. Grand Mac hakkaks maksma 4,89 USA dollarit (eurodes ligikaudu 4,30).

Mac Junior on põhimõtteliselt ühekihiline Big Mac ning McDonald'si hinnangul on seda tarvis neile klientidele, kel on söömisega kiire. N-ö jooksupealt on seda burgerit oluliselt lihtsam mugida. Selle burgeri hinnaks saaks 2,39 kuni 2,59 USA dollarit (eurodes sama vahemik ligikaudu 2,10 kuni 2,30).

McDonald's teeb USAs meeleheitlikke pingutusi, et möödunud aastate kahanenud külastusi tagasi teenida. Ettevõte on varem välja öelnud, et peab hakkama kiiremini kohanema muutuvate maitsetega. Möödunud nädalal toimus McDonald'si kord kahe aasta jooksul toimuv konverents frantsiisivõtjatega, et arutada ettevõtte plaane ärisse värskendust tuua.