Nordica teatas oma Facebooki lehel, et Saksamaa avaliku sektori ametiühingu "ver.di" streigi tõttu Müncheni lennujaamas, mis mõjutab reisijateenindust, lennukite maapealset teenindust, julgestust ja päästemeeskonna tööd, tühistatakse täna nii hommikused kui õhtused Tallinn-München ja München-Tallinn lennud.

Saksa avaliketeenuste töötajate ametiühing Verdi peab täna streiki, mis seiskab töö kuuel suurel Saksa lennuväljal. Streik mõjutab ka Nordica Müncheni-Tallinna liini lende, vahendab ERRi uudisteportaal.

Verdi ametiühing nõuab oma kahele miljonile töötajale kuueprotsendilist palgatõusu. Streigi tõttu on tühistatud pea tuhat peamiselt Lufthansa lendu ning tavapärase graafiku järgi toimub täna ainult 40 protsenti lendudest.

Täna kell 14.15 startiv Frankfurdi-Tallinna lend peaks Saksamaale jõudma pärast Frankfurdi lennujaamatöötajate streigi lõppu ning lendama plaanipäraselt, kuid kõigil selle liini reisijatel tasub uurida lisainfot Tallinna lennujaamast, sest streigid Saksamaal võivad kesta ka arvatust kauem.