1900-nda aasta paiku ehitatud punastest tellistest kahekorruseline maja ei asu kaugel Malaisia diplomaatilisest esindusest Belgravia linnaosas. Hoone registreeritud omanik on Briti Neitsisaarte firma Qentas Holdings, mille kasusaav omanik olevat Najibi kasulaps.

Uurijad usuvad, et maja ostuks saadi raha 2012. aasta juulis Malaisia fondist 1MDB. Ajaleht on varem kirjutanud, kuidas Malaisia liidri kasupoeg ja filmiprodutsent Riza Aziz on kasutanud samast fondist pärit raha New Yorgis ja Los Angeleses 50 miljoni dollari väärtuses kinnisvara ostuks. Samuti on fondist pärit rahadega 2013. aastal vändatud film Wall Streeti hunt.

Aziz teatas, et tema ei ole midagi valesti teinud nagu ka Najib.
1MDBst pärit enam kui miljard dollarit maandus Najibi privaatpanga kontodele. Osaliselt kasutati raha poliitilisteks kulutusteks Malaisias, kuid ka riiete ja ehete ostuks.

Najib ise põhjendab raha olemasolu, et ta sai ametliku annetusena Saudi Araabiast 681 miljonit dollarit ja ta on sellest enamuse tagastanud. Najib asutas fondi 2009. aastal, et elavdada majandust võttes selleks rahvusvahelistelt finantsturgudelt laenu.

Tänaseks päevaks on 1MDB fond Malaisia ja veel kuue riigi korruptsiooniuurimise keskmes. Uurijate hinnangul on fondist kuni 6 miljardit dollarit kaduma läinud.