"Suvel otsivad inimesed oma menüüsse rohkem vaheldust ja värskust ning eelistatakse kergemaid toite. Rikastasime meie teenindusjaamades pakutavat toiduvalikut uute salatite, wrapi ja paninidega, mis sobivad hästi nii toekaks lõunaks kui ka kergeks õhtusöögiks," ütles Statoili teenindusjaamasid opereeriva Circle K Eesti ASi toidu kategooria tootejuht Perbi Võsumägi.

Statoili salatimenüüsse lisandusid Caesari salat kana, kirsstomatite, parma juustu ja rohelise salatiga; Itaalia salat kanafilee, päikesekuivatatud tomatite, mini-pennede ja mustade oliividega; Krevetisalat krevettide, keedumuna, värske kurgi ja fusillidega.

Võileibade kategoorias on uuteks toodeteks Taco wrap rebitud veiseliha, mozarella, salsa ja hapukoorekastmega; Panini rebitud BBQ sealiha, BBQ kastme, sinepi ja marineeritud kurgiga; Bolognese panini Bolognese kastme, pesto majoneesi, marineeritud punase sibula ja mozarella juustuga. Uusi võileibu soojendatakse panini grilli vahel, mis muudab nad mõnusalt krõbedaks.

"Uusi tooteid on mugav kaasa haarata, kui suvised kiired toimetamised ei võimalda lõunasöögiajaks pikemaks kohvikusse maha istuda või enne õhtust suvekontserti või teatrietendust kodust läbi käia," lisas Perbi Võsumägi.

Kuna suvel süüakse palju rohkem väljas ning alati ei ole võimalust enne või pärast sööki korralikult käsi pesta, tõi Statoil oma sortimenti uued niisked salvrätikud, millega saab käsi korralikult puhastada või kuuma ilma korral nägu ja kaela värskendada. Uued niisked salvrätikud on lõhnavabad ning ei muuda käsi kleepuvaks. Niiskeid salvrätikuid on mugav kasutada kõikjal – näiteks suvilasse või randa minnes, autoga sõites, kontserdil, piknikul või aiapeol.

Circle K Eesti AS (endise nimega Statoil Fuel & Retail Eesti AS) opereerib Eestis 47 täisteenindus- ja seitset Statoil 1-2-3 automaatjaama ning üht mugavuspoodi. Ettevõttes töötab ligi 560 inimest, neist pisut enam kui 500 teenindusjaamades. Circle K Eesti AS on Eesti üks suuremaid maksumaksjaid ning 2015. aastal läbiviidud Emori maineuuringu järgi oli Statoil mainekamate suurettevõtete pingerivis teisel kohal.

Circle K Eesti AS kuulub Kanada päritolu rahvusvahelisse kontserni Alimentation Couche-Tard, mis annab tööd 100 000 inimesele ning kelle kaubamärgi Circle K all tegutseb Põhja-Ameerikas, Euroopas ja Aasias üle 15 000 mugavuspoe ja teenindusjaama.