Carolyn Forte Kodumajanduse instituudist teab sellisele probleemile vastust. Uduseks ja häguseks jäävad klaasid võivad olla tingitud nõudepesumasina omadusest söövitada klaasipinda või teise variandina on see tingitud karedast veest ja mineraalidest, mis klaasi pinnale liiga teevad.

Kui probleemi vastu pole siiani ükski abinõu aidanud, siis kõik, mida sa tegelikult pead tegema, on leotada oma klaase viis minutit äädikas. Äädikhape lahustab mineraalaineid kergemini ja saab võitu klaaspinnale kogunenud hägusest kihist. Kui kangekaelsed "udupilved" ei taha maha tulla ka äädikaga, soovitatakse klaase enne nõudepesumasinasse panemist hõõruda kergelt soodaga.

Kui ka sooda ei tööta, siis on tõenäoliselt sinu joogiklaas söövituse tõttu rikutud, mis tähendab, et päästa enam midagi ei anna. "Teatud tüüpi nõudega selline söövitusprotsess nõudepesumasinas toimub ja kahjuks on selline kahjustus püsiv ja seda ei saa kuidagi eemaldada," selgitab Forte. Seega tasub ka edaspidi hinnalisemaid joogiklaase ja klaasnõusid käsitsi pesta.