OÜ Aiona juhatuse liige Irene Sargla saatis linnale kreeditarve, mis tähendab sisuliselt eelmise arve tühistamist. Sellega oli kaasas neli tingimust. Näiteks soovib ettevõte, et Kuressaare linn võtaks meetmeid lindude tõrjumiseks kesklinna piirkonnast. Samuti soovitakse heatahtlikku suhtumist ettevõtte arengusse, vahendab Saarte Hääl.

Tegelikult oli linnapea Madis Kallas OÜ Aionale juba varem selgitanud, et linnavalitsusel ei ole alust lindude tekitatud kahju hüvitamiseks. 9. mail saadetud kirjas märkis Kallas veel, et linnavalitsus kaalub Aiona suveterrassi taotluse rahuldamata jätmist, peamiseks põhjuseks sama kahjunõue, millele oodati selgitust. Teiste põhjustena tõi linnapea välja varem esinenud üürilepingu rikkumisi seoses terrassi kasutamisega, mis puudutasid heakorra probleeme, prügikastide ületäitumust ja tasumisega viivitamist.

Eile ütles Madis Kallas Saarte Häälele, et tänasel linnavalitsuse istungil on päevakorras ka OÜ Aionale loa väljastamise küsimus. “Ei näe põhjust, miks me ei saaks seda teha," ütles Kallas.

Kuidas minnakse edasi lindudega seotud probleemide lahendamisega, loe Saarte Hääle täistekstist!