Skandinaavia ja Baltimaade üks suurimaid autovaruosade ja –tarvikute hulgimüüjaid KG Knutsson (KGK) vahendusel jõuavad Skandinaavias ja Baltimaades turule Vodafone Automotive’i autoelektroonikatooted, parkimisradarid, telemaatikalahendused ja Cobra autoalarmid.

KGK müügiosakonna juhi Veikko Ormisson sõnul on maailmanimega kontserni osaga koostöölepingu sõlmimine KGK-le suur samm.

“Koostöö Vodafone’iga on KGK-le tunnustus, kuid näitab ka meie valitud tee õigsust. Pikaajalisi häid tulemusi on võimalik saavutada vaid läbi kvaliteedile orienteeritud ja usaldusväärse tegutsemise,” ütles Ormisson.

Vodafone ostis maailma suurima auto turvalahenduste ja telemaatikateenuste pakkuja Cobra Groupi 2014. aastal ning uue haru nimeks sai Vodafone Automotive, ehkki autoalarmidel Cobra kaubamärk esialgu säilib.

“Vodafone Automotive’i turvalahendusi nagu sõidukite alarmid, parkimisradarid ja telemaatikaseadmed kasutavad enamik maailma autode, veokite ja mootorrataste tootjaid. Läbi KGK ja Autoeksperdi pakume neid ka järelturule,” lisas Ormisson.