Lugeja toob välja, et Inforegistri järgi on firma Crazydeal OÜ võlgades ning e-poodi ähvardab kustutamishoiatus äriregistrist.

Delfile vihje saatnud lugeja toob välja, et firma juhatuse liikme Keith Piibemanni omanduses on lisaks Crazydealile veel teisigi firmasid, mille juures inforegistris kollane hoiatustuluke vilgub.

"Kas järjekordne veebipood, mis soodsalt müüb tooteid ja lõpuks ei midagi?" küsib lugeja.

Avaldame Crazydeali juhatuse liikme Keith Piibemanni soovil tema vastuse lugeja kirjale täismahus ja muutmata kujul:

"Kinnitan, et CrazyDeal ei ole makseraskustes. Jääb mõistmatuks, millest te räägite. Kui peate silmas maksu- ja tolliametile ajatatud maksuvõlga, siis mõistke palun, et tegemist on ajatatud võlaga ning CrazyDeali laos olevate kaupade väärtus ületab antud summa mitmekümnekordselt.

Palun tehke endale asjad selgeks, enne kui võrdlete CrazyDeali Cherryga. Aitan teid pisut, Cherry müüs/vahendas teenust, mida nad ise ei osutanud, ning jättis teenuseosutajatele maksmata. CrazyDeal ei vahenda, vaid müüb enda kaupa. Ca 60% müügist moodustab laos olev kaup, mille toimetame kliendini ostule järgneval päeval. 39% kaupadest tellivad kliendid ette ja toimetame klientideni tavaliselt 2-4-nädalase tarneajaga. Mõnikord juhtub, et ettetellitud ning lattu saabunud kauba partiis ei ole vajalikku kogust või kõiki mudeleid-suuruseid, siis tühistame antud ostud ja kanname klientidele raha tagasi. CrazyDeali käibest 1% moodustab teenuste müük ning selle pärast ei maksa teil paanikasse sattuda.

CrazyDealist tehakse Eestis, Lätis ja Leedus iga kuu 10 000 ostu, mis teeb CrazyDealist ühe suurima e-kaupleja Baltikumis. Sügiseks on lisandumas tootevalikusse ligi 20 000 tooteartiklikt, sealhulgas tuntud brändidelt ja väga taskukohase hinnaga. Kindlasti jätkame väga soodsate kaupade pakkumist ning CrazyDeali ostujuhid pingutavad iga päev, et tuua klientideni parima hinnaga tooteid, andmata seejuures järele kvaliteedis. Ühtlasi lisandub sügiseks CrazyDeali tarnepiirkonda uus riik ning tänu sellele suurenevatele mahtudele saame tooteid klientidele veelgi soodsamalt pakkuda.

Teie küsimusele, mis CrazyDealiga toimub, vastan, et kõik on hästi ja ootame teid soovi korral külla."