Viini lennujaamas lennuki väljumist oodanud Delfi lugeja sõnul lend hilineb ning seetõttu kartis ta eelmise öö stsenaariumi kordumist - siis nimelt maandus lennuk Tallinna asemel Helsingis ning reisijad pääsesid Eestisse alles hommikul.

Tallinna lennujaama infotöötaja ütles Delfile, et kell 23.55 saabuma pidanud Viini lennuk maandub Riias ning sealt tuuakse reisijad bussiga Tallinna. "Tallinna lennujaam pannakse lennuradade remondi tõttu ööseks kinni. Riias aga maandumisega probleemi pole," ütles ta.

Infotöötaja ei osanud öelda, mis kellaks reisijad Eestisse jõuavad.

Kõikidele lennufirmadele on antud teada, et Tallinnas pannakse lennurada kinni kell 00.30. Tallinna Lennujaama käitusdirektor ja juhatuse liige Einari Bambus on varasemalt öelnud, et graafikujärgsete lendude puhul ei tohiks lennuliikluses tõrkeid tekkida, kuid hilinemiste korral võib esineda olukordi, kus hilinev lend suunatakse maanduma Tallinna lennujaama asemel Helsingis või Riias.

Piirangutest on varakult teavitatud kõiki lennufirmasid ja lennujaama partnereid ning teisi asjassepuutuvaid asutusi. Suvise lennugraafiku koostamisel on lennufirmad piirangutega juba arvestanud.