Keskuses avatakse üle 10 söögikoha, ligi 500 kohaga parkimismaja ning bussiterminal, teatas Delfile AS Viru Keskus.

Viru keskuse ostukeskuse ligi 30 000 ruutmeetrisel pinnal avavad aprillis uksed üle 70 erineva kaupluse ja söögikoha. “Üheksakümmend üheksa protsenti pindadest on välja renditud ning kauplusi juba sisustatakse,” sõnas AS Viru Keskus juhatuse liige Ants Vasar. Tema sõnul on rentnike teha, kas keskusest saab shoppajate meka.

Viru Keskuse riidekauplused pakuvad nii laia valikut moekaupu kui ka klassikalist ja universaalset joont järgivaid rõivaid. Esmakordselt jõuavad Eestisse maailmabrändid Mango, Jennifer, Bison, Pierre Cavallo jt.

Esinduskaupluse avavad Esprit, Nike Women, Terranova, samuti looduskosmeetikat pakkuv Body Shop, spordirõivaste kauplus Citysport jpt.

Viru keskuse suurimaks rentnikuks on ligi 8000 ruutmeetril asuv Tallinna Kaubamaja, kelle kauplused paiknevad keskuse kolmel korrusel.

Ligi 400 m2-l alustab keskuses tegevust ka Ülikooli Apteek, mis on ligi 250-aastase ajalooga juhtiva Soome apteegiketi Yliopiston Apteekki tütarfirma. Suuremate rentnike hulka kuuluvad veel Rademar, Mango, Seppälä, ABC King, Terranova, suurimaks toitlustusoperaatoriks on Fazer Eesti AS/Amica.

Viru Keskuse projekti autoriteks on Vilen Künnapu ja Ain Padrik. Projekti üldpinnaks on 85 000 ruutmeetrit, ostukeskus moodustab sellest 30 000 ruutmeetrit.

Keskuse arendajaks on SRV Kinnisvara ja E.L.L Kinnisvara, ehituse peatöövõtjaks AS Merko Ehitus.