Esimesed pühade eelsed ostupäevad näitavad, et traditsiooniliselt ostetakse lõkke äärde liha, kala, vorsti, salatimaterjali, grillitarvikuid, karastusjooke ja õlut ning siidrit. Selver plaanib enne jaanipäeva müüa 150 tonni värsket liha ja šašlõkki, 35 tonni erinevaid grillvorste ning 20 tonni värsket kala.

Kindlasti toetavad käibekasvu ka paljude toiduainete tänavused odavamad hinnad, mis julgustavad tarbijaid oma ostusedelit mitmekesistama ning vahelduseks ostma uusi tooteid ja katsetama põnevamate retseptidega. Pühadelaual kasvab aasta-aastalt üha rohkem tervislike toodete osakaal. Palju ostetakse kalatooteid ning puu- ja juurvilju ning üha enam tarbitakse rohkem liha ja kõrge lihasisaldusega toorvorste.

Müüke kasvatab ka see, et alates tänasest toimetavad kullerid e-Selverist läbi interneti tellitud tooted ka Harjumaa puhkepiirkondadesse, kus süüdatakse palju jaanilõkkeid ja on juba praegu ka palju puhkajaid .

Jaanieelsed ostetuimad kaubad on seni olnud sea kaelakarbonaad, arbuusid, eelküpsetatud vasika grillribid, lõhefilee, salatimaterjal, värske kartul ning kodumaised tomatid ja murelid. Uudistoodetest ostetakse palju sel aastal kauplustesse jõudnud uusi kastmeid ja grillmarinaade. Alkoholist eelistatakse varasematest aastatest enam käsitööõllesid aga ka traditsiooniliselt A.Le Coqi Alexanderi õlut ning Somersby siidreid.

Liha kõrvale ostetakse kõige enam lühikest kurki (30 tonni), kobartomatit (25 tonni) ja varajast kartulit. Puuviljast eelistakse arbuuse (90 tonni) ja banaani (30 tonni), väga populaarsed on ka murelid.