Pankrotistunud e-poe Cherry.ee vahendusel pakettreisi ostnud kliendid on tänaseks reisist ilma jäänud ja Saksamaal tegutsev reisiteenuse pakkuja Wow Travel ei soostu ka raha tagastama.

Delfiga võttis ühendust lugeja, kes ostis Cherry.ee vahendusel umbes tuhande euro eest perele pakettreisi, saades kaks päeva hiljem teada, et firma on välja kuulutanud pankroti. E-poe klient soovib teada, miks müüs firma reise veel kaks päeva enne pankroti väljakuulutamist.

Cherry Media esindaja sõnul ei ole firma tegevuse lõpetamine ning pea viimase hetkeni reiside müümine kuidagi seotud reiside mittetoimumisega.

"Wow Travelil kui reisikorraldajal oli ja on kohustus reisid korraldada vaatamata vahendaja (Cherry Media) tegevuse lõpetamisele," teatas Cherry Media.

"Wow Travel aga tegi ühepoolse otsuse reise mitte korraldada, mis on täielikus vastuolus nende lepinguliste kohustustega tarbijate ees."

26. mail teavitas internetikaubanduse firma Cherry Media OÜ kogu oma tegevuse lõpetamisest ja kuulutas välja pankroti. Üsna pea pärast seda selgus, et klientidele müüdud pakettreisid, mille pidi korraldama Saksamaa reisikorraldaja Wow Travel GmbH, ei toimu ning Wow Travel ei soostu Cherry.ee klientidele ka raha tagastama.

Tarbijakaitseamet teatas hiljuti, et on menetluse käigus tuvastanud, et lepingu täitmise eest vastutab Wow Travel GmbH ning seda sõltumata sellest, kas Cherry Media OÜ on reisitasud täies ulatuses edasi kandnud või mitte.