Brexitile tagasikäigu andmiseks pakub MarketWatch välja viis erinevat võimalust:

1. Suurbritannia parlament keeldub paberitööst ja jätab artikkel 50-ne lihtsalt aktiveerimata. See tähendaks, et UK ei teavitaks oma soovist EL-ist lahkuda. See on küll väga ebatõenäoline stsenaarium, kuna sellega läheks parlament sisuliselt vastu inimeste tahtele.

2. Šotimaa paneb Brexitile veto. Šoti valitsusjuht Nicola Sturgeon vaidleb, et Šotimaa 1988. aasta määrus annab riigi pooliseseisvale parlamendile õiguse eirata Suurbritannia hääletust. Eksperdid aga toovad välja, et tegu on vaid määruse tõlgendamisega ja šotlased võivad muuta Brexiti läbi viimise raskeks, kuid mitte võimatuks.

3. Üldine majanduslik šokk võib panna briti valitsuse uuesti brexitit üle mõtlema, kuna tõenäoliselt viib Brexit UK majanduse pikalt kestvale ebastabiilsusele.

4. Osaline liikmelisus või partnerlus ehk Suurbritannia võiks püüda saavutada Euroopa Liiduga uut partnerlussuhet. Kuigi sisuliselt oleks see ikkagi Brexit, siis oleks Suurbritannial võimalik saavutada sarnaseid kaubandussuhteid Euroopa Liiduga, kui on Norral ja Islandil.

5. Toimuda võiks teine, uus referendum. Petitsioon uueks referendumiks on saanud juba miljoneid allkirju, kuid see võib jääda ka kasutuks, kui just seda teemat järjest jõulisemalt üles ei tõsteta.