Varasemate maitsete kõrval on nüüd Eesti jäätiselettidel saadaval uued Ekselence maapähklivõi-, apelsini- ja pistaatsiajäätised.

Premia juhatuse esimehe Aivar Ausi sõnul on Ekselence’i jäätisesari eriti hinnatud 20-35-aastaste naiste hulgas. „Ekselence’ist õhkab naiselikkust ja glamuuri ning kahtlemata on see õige jäätis just neile, kes hindavad jäätist ennekõike kui rikkalikku desserti,“ ütles ta.

Maapähklivõi jäätis kujutab endast karamellijäätist, mida ümbritseb kahekordne šokolaadiglasuuri kiht, mille vahele on lisatud kreemjas maapähklivõi kaste.

Apelsini- ja pistaatsiapähki jäätised on kaetud šokolaadiglasuuriga ning rikastatud pehme kastmega. Šokolaadiglasuuri katab makroonipuru.

Ausi kinnitusel on Ekselence kvaliteetjäätised Eesti turul väga soojalt vastu võetud ning sellest on tingitud ka Ekselence sarja laiendamine. „Uute maitsete turule toomisega soovime eelkõige jäätisesõprade maitsemeeli rikastada ning näidata, et ka jäätise söömine võib olla glamuurne.“

Ekselence jäätised on pakendatud 85 grammistesse pakenditesse, kus lisaks kilepakendile ümbritseb igat jäätist karp. Lisaks uudisjäätistele pakub Ekselence muuhulgas ka kirsi, granaatõuna, mandli ja brownie-maitselist jäätist.