"Täna Ruhnu saarelt väljuma pidanud praam ei väljunudki, kuna teatati, et praam on rikkis ja parandatakse ära alles esmaspäevaks," kirjutas lugeja.

"Rahvas on teadmatuses – kas nad peavad jääma veel üheks või paariks ööks saarele või leitakse mingi asendus. Saare maavalitsus ei ole siiani midagi täpsemat teatanud… Praamitäis rahvast ootab saarel," lisas ta.

Ruhnu-Roomassaare liini haldav AS Saaremaa Laevakompanii alla kuuluv Tuule Laevad teatas õhtul oma kodulehel, et kiirlaev Runö parempoolsel peamasinal ilmnes tehniline rike 29.07 hommikusel reisil Ruhnu-Munalaid.

"Spetsialistid vaatasid peamasina üle ja laev jätkab reisidega 18:00 Munalaid-Ruhnu. Tühistatud reisid Ruhnu-Pärnu 14:00 ja Pärnu-Ruhnu 18:00 lükkuvad vastavalt edasi," teatas firma.

Ruhnust Pärnusse väljub laev orienteeruvalt 21:30, kuid täpsem info nii selle kui ka järgneva väljumise kohta tuleb jooksvalt tuulelaevad.ee inforibale.

Reisijad, kellel on piletid saavad otse infot ka kiirlaev Runö telefonil 5240972.

Firma palub jälgida tuulelaevad.ee veebilehte jooksvalt ka pühapäevaste reiside osas, kuna ilmaprognoosi kohaselt võib tugevnev tuul häirida liiklust.

Reisijad, kes Ruhnus "lõksus" on, ootame pilte saarelt ja infot toimuva kohta! Saatke pildid ja/või info aadressile rahvahaal@delfi.ee.