Internetimüügikeskkonda Osta.ee ilmus öösel uus kuulutus, kus Tartumaal asuva konto omanik müüb enda Pokémon Go level 44 kasutajad.

Müügikuulutuses seisab, et kasutaja on olnud terve aja tasuta mängija (tavakeeles tähendab see, et pokécoinse pole kasutatud). "Kui soovite pokecoinse kasutama hakata, siis saate kiirelt ka veel kõrgemaks leveliks arendada," lubab müüja.

Müüja sõnul on kasutaja tippsaavutus erinevate Pokémonide arv Pokédexis, kus on 137 erinevat Pokémoni. "Jäänud on veel mõned üksikud Pokémonid, mida püüda saab, ja siis on terve komplekt olemas."

Pokémon Go on liitreaalsuse platvormil töötav mäng, mis toob Nintendo tuntud mängu pärismaailma - ringi joostakse päris tänavatel vastavalt mängus kuvatud tänavakaardile ja mobiiliekraanile saab kuvada täiendatud reaalsuse pildi, kus läbi kaamera paistvasse ümbrusse on istutatd mängutegelased ja üleskorjamist vajavad asjad.

Lühikese ajaga on mäng võitnud miljoneid kasutajaid ning mäng on suure populaarsuse saavutanud ka Eestis, kus mäng muutus kättesaadavaks 16. juulil.