"Nagu iga pruut, tahtsin ju ka mina, et see päev oleks eriline ja glamuurne," kirjutab lugeja. "Selleks soovisin rentida limusiini paariks tunniks. Tellisin endale kuu aega varem Tartu Autoaed lehelt limusiini: kirja teel tegin broneeringu ja sain ka kinnituse. Vahepeal mingitest muudatustest mulle teada ei antud ja jäin pulmapäeval kokkulepitud ajaks limusiini ootama."

Pruudi kannatus katkes, kui ta oli kokkulepitud kohas kümme minutit oodanud ning ta helistas firmale. "Küsisin, miks pole limusiini kohal ja sealt sain vastuse, et mingit broneeringut pole tehtudki. Tuletasin neile meelde, et meil ikkagi oli kirjavahetus, kus sain kinnituse broneeringust, ning härra teisel liinil lubas üle vaadata ja tagasi helistada."

Mõni minut hiljem tuli samalt numbrilt kõne: broneering on tõepoolest tehtud, aga autojuht on kadunud. "[Firma kontakt] ütles, et ta läheb ise Veerikule auto järele ja jõuab poole tunni pärast. Aga poole tunni pärast pidin mina juba abielluma!" põrutas nüüdseks abieluranda jõudnud naine.

Tema sõnul firma isegi ei vabandanud ega pakkunud mingit paremat lahendust.

Firma süüdistab klienti tähelepanematuses

Tänaseks on Tartu Autoaed koduleht küll suletud, ent Facebookis tegutseb ettevõte edasi nime "Limusiini rent Tartus" all. Ettevõtte kontaktisik, enda täisnime mitte avaldada sooviv Martin ütles Kasulikule, et klient oleks pidanud firmaga enne pulmapäeva ise ühendust võtma.

"Tõepoolest telliti meilt limusiin ette, nagu klient väidab," sõnas firma esindaja. "Kuna tegu on kuu aega ette planeerimisega, siis eeldaksime, et klient tunneb ise natukene huvi enda poolt tellitud limusiini rendi üle, eriti kui tegu on pulmasõiduga. Kas ta soovib kaunistada autot? Mis muusikat autos soovib kuulata? Kas soovib meie poolt ette tellida joogid ja kõik muu?"

Firma esindaja puhul eeldaksid nad natukene rohkem tähelepanu ka kliendi enda poolt, kui on tegu pulmasõitudega. "Kes teab, mis võib juhtuda, kes jääb äkitselt haigeks, autoga juhtub midagi... Keegi ei tea seda ette."

Ettevõtte kontaktisiku sõnul ei vasta tõele väide, nagu poleksid nad vabandanud. "Minutite jooksul helistasin tagasi ja pakkusin talle võimalust, väikse hilinemisega. Peale seda klient ainult karjus telefoni ja katkestas enda arvates kõne ära."

Firma esindaja sõnul oleks klient pidanud nad lõpuni kuulama, mitte kõne ära panema. "Kuhu jõuame sellise suhtumisega? Oleks klient lõpuni meid kuulanud, siis oleks ka saanud teada, mida me pakume. Oleks tulnud limusiiniga välja ja tänu hilinemisele oleksime sõidu teinud enda kuludega, et kliendile vähegi meeltmööda olla," sõnas ta ning lisas, et selleks ajaks oli pruut nii solvunud, et ei hoolinud enam nende pakutud alternatiividest.

"Leian, et klient on antud olukorras natuke ülemeelik. Rahulolu on siiski alati garanteeritud, kui on meilt limusiin tellitud."