Ilmselt Pärnu linna vanim samas kohas tegutsenud ettevõte Karusselli pood oli rõõmus Weekendi ajal toimunud hüppelise kasumi kasvu üle ning mõõtis selle vähemalt kahekordseks. Avatud olid välibaar ja ette telliti rohkelt kaupa. Siiski oli tunda, et Weekendi melu on tuure maha võtmas, kuna eelmise aastaga võrreldes oli kliente kindlasti vähem. Siiski müüdi hitttoodet õlut Corona nii palju, et uued laarid külmikus veidi jahenedagi ei jõudnud, kui juba otsa said.

Alkoholilembus tõi peale kasumi kahjuks ka probleeme. Anonüümseks jääda sooviv Pärnu rattarendifirma oli Weekendi ajal hädas purjus klientidega, kes ei saanud aru, kui neile ratast rentida ei soovitud. Rattafirma juht pakkus, et umbes kaks kolmandikku rendisoovi avaldanutest oli silmnähtavas joobes ning seega tekitasid ka hulgaliselt meelehärmi. Järgmisel aastal plaanib firma avaliku rattarendi muusikafestivali ajaks hoopistükkis sulgeda.

Kui ratast rendile võtta ei saanud, siis panustas hulgaliselt pidulisi taksoteenusele. Pärnu Takso osanik Rein Unn ütles, et tööd oli piisavalt. Siiski kurvastas Unni Uberi käitumine. Nimelt sõitsid Uberi taksod rahumeeli linnas taksomärgistega ringi ning kergitasid suurürituse ajal hindu kolmekordseteks. „Meie oma hindu absoluutselt ei tõstnud,“ seletas Unn ning lisas, et nende firma ei kavatse klientidel vahet tegema hakata ning nad ei saanud endale lubada, et püsikliente kuidagi teistmoodi koheldaks kui muidu.

Stabiilselt hästi läks Rannahotellil, mis sai Weekendi ajaks suunatud pakkumisena välja müüdud juba talvel. Rannahotelli peadirektor Siim Sildmäe ütles, et tegu oli tavapäraselt kiire nädalavahetusega ning võrreldes eelmise aastaga tunti end kindlamalt, kuna osati juba aimata, mis tulema hakkab.

Oli ka firmasid, mis Weekendimelust osa saada ei soovinud. Näiteks Muuli kauplus pidas sel ajal tavapärast nädalavahetuse puhkust.