Samuti leiad pakkumiste hulgast supersoodsaid koolitarbeid. Paljud tooted allahindlusega kuni 40 protsenti. Zave aitab sul leida kõik kooliks vajalikud pakkumised ning mugavaima ostukoha. Vaata! Võrdle! Zeivi!

Hansapost

Hansaposti tootevalikus on just nüüd trendikad kooli- ja spordikotid allahindlusega kuni 38 protsenti! Mitme ranitsaga saad kaasa ka pinali. Lisaks leiad HP, Lenovo, Samsung, Apple ja teiste tuntud tootjate süle- ja tahvelarvutid kuni 34 protsendi soodsamalt.

Kõik superpakkumised kooliks leiad siit.

ON24

On24 toob sinuni suurepärase valiku kirjutuslaua komplekte töökale õpilasele. Valikus on põnevad ja praktilised narivoodi-kirjutuslaua komplektid, sahtlitega reguleeritavad kirjutuslauad ning vastupidavad ja rühti hoidvad töötoolid. Paljudel mudelitel allahindlused kuni 40 protsenti.

Uuri lähemalt siit.

Weekend

Weekendi veebipoest leiad parima valiku vabaajajalatseid ülimalt heade hindadega. Mugavad ketsid ja kingad nii suurematele kui ka väiksematele koolijütsidele kuni 40 protsenti soodsamalt! Lisaks saad koos jalanõudega soetada ka kooli kõige vingema koolikoti samuti supersoodsa hinnaga.

Leia kõik vajalikud tooted siit.

Käekellad.ee

Käekellad.ee toob sinuni laia valiku stiilseid käe- ja nutikelli. Valikus on trendikad Police, Daniel Wellington ja teiste tuntud brändide käekellad kuni 40 protsenti soodsamalt. Lisaks saavad tehnikahuvilised noored paista koolis silma ülimalt vastupidavate Vector nutikelladega.

Leia sobiv mudel siit.