Amber Beverage Groupi tegevjuht Seymour Ferreira sõnul annab partnerlus ettevõttele võimaluse laiendada tootmist Ameerika Ühendriikidesse ning Kesk- ja Lõuna-Ameerikasse. Fabrica de Tequilas Finose portfell koosneb üle 20 tekiilabrändist, sh KAH-i, Don Camilo, Agave 99, Zapopani ja Tonala tekiilad.

"Meil on enam kui sajandi jagu kogemusi selliste kaubamärkide tootmise ja edasimüügiga nagu Moskovskaya viin, Riga Black Balsami bitterid ja paljud teised. Riiast juhitud grupp tegutseb enam kui 50 eksportturul ning selle rahvusvaheline äritegevus kasvab kiiresti. Sellega, et ühendame oma oskused ja teadmised hästituntud Mehhiko tekiilatootjate meisterlikkusega, loodame laiendada oma alkohoolsete jookide portfelli uues kiirestikasvavas kategoorias ja saavutada veelgi tugevama ülemaailmse positsiooni," ütles Ferreira.

Amber Beverage Group kuulub Luksemburgis registreeritud Vene firmale SPI Group, mis toodab muu hulgas tuntud Stolichnaya Vodkat. Eestis tegutseb Amber Distribution Estonia OÜ, mille omanik on Lätis registreeritud Amber Distribution Latvia. Varem oli ettevõtte nimi Divinum. 2015. aasta käive Eestis oli majandusaasta aruande andmetel 12,2 miljonit eurot.