Eesti poodides on muffinipulbrite valik üpris lai, nii et otsustasime katse lähtepunkti ühtlustamiseks kasutada ainult šokolaadimaitselisi pulbrisegusid. See kitsendas valikut ja ostukorvi jäid kaks kõigesööjatele mõeldud toodet – Eesti oma Vilma muffinipulber ja Lätis toodetud Selma muffinisegu – ning kaks gluteenivaba pulbrit: Soomes tehtud Provena jahusegu ja Austraalia firma Orgran toode.

Parima pulbrist tehtud muffini valimiseks kutsusime toimetusse saiakesi maitsma eksperdid: saate „Eesti parim pagar” eelmise hooaja võitja Krista Ismaeli ja tassikookidele spetsialiseerunud kohviku Londiste Koogid asutaja Erika Lucia Huda. Toimetuse arvamust esindas LP peatoimetaja Ingrid Veidenberg. Selleks et katsetajate arvamust mitte kallutada, jätsime targu mainimata, et tegu on pulbrist kokku segatud muffinitega. Maitsjatele öeldi ainult seda, et kaks neist on gluteenivabad ja et need on kusagilt Tallinnast ostetud.

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid