DEAC on üks Baltikumi suurimatest rahvusvahelise kliendibaasiga andmelaoteenuste pakkujatest. BPM’i rahastuse eesmärgiks on toetada infrastruktuuri investeeringuid, mis loovad aluse uuele kasvule ning osaliselt refinantseerida olemasolevaid kohustusi. DEAC on tegutsenud juba 17 aastat ning selle aja jooksul loonud väga tugeva tehnilise platvormi ja välja arendanud laia tooteportfelli.

DEAC’i juht Andris Gailitis selgitas, et BPM’i investeering võimaldab ettevõttel veelgi parandada oma positsiooni võtmeturgudel (Läti, Venemaa, Ukraina, Leedu, Eesti) ja laieneda oluliselt tempokamalt.

„Meie hinnangul on DEAC’i tooteportfell, mis hõlmab väga laia spektrit pilveteenustest andmeturbelahendusteni, väga konkurentsivõimeline,” lausus ta.

BPM Capitali partner Martin Reinson lisas: ”Me hindame võimalust teha koostööd omas valdkonnas ühe Baltikumi suurima ettevõttega väga kõrgelt. DEAC on demonstreerinud paindlikust ning sihikindlat kasvule orienteeritust sellisel konkurentsitihedal turul. Juhtkond on tihedalt osalenud tööstusharu väljakujundamisel Baltikumis ja omab väga laialdast kogemustepagasit antud valdkonnas. Meil on hea meel, et saame toetada ettevõtte kasvuplaane.”

BPM’i jaoks oli tegemist neljanda investeeringuga Baltikumis.