TEST: Milline pulbrimuffin võlub kohevusega, milline sobiks sulajuustuga?
Kutsusime parima muffinipulbri valimiseks toimetusse saiakesi maitsma eksperdid: saate „Eesti parim pagar” eelmise hooaja võitja Krista Ismaeli ja tassikookidele spetsialiseerunud kohviku Londiste Koogid asutaja Erika Lucia Huda. Toimetuse arvamust esindas LP peatoimetaja Ingrid Veidenberg.
Et katsetajate arvamust mitte kallutada, jätsime targu mainimata, et tegu on pulbrist kokku segatud muffinitega. Maitsjatele öeldi ainult seda, et kaks neist on gluteenivabad ja et need on kusagilt Tallinnast ostetud.
Testis kasutasime nelja šokolaadimaitselise muffinipulbri valmistaja tooteid: Eesti oma Vilma muffinipulbrit, Lätis toodetud Selma muffinisegu, Soomes tehtud Provena jahusegu ja Austraalia firma Orgran toodet. Neist viimase kahe näol on tegu gluteenivabade toodetega.
Vaata videost, mida arvasid muffineid maitsma kutsutud magusasõbrad pakipulbrist valmistatud saiakestest! Testi kohta saad põhjalikumalt lugeda Eesti Päevalehes ilmunud loost.