Kaubamaja Osturallil saab kõige odavama päikesereisi kätte 349 euro eest. Selle raha eest saab kas Wris reisibürooga Hurghadasse või GoTraveliga Egiptusesse (sihtkohta pole täpsustatud). Wris pakub Osturalli raames veel soodsaid reise Lanzarotele (445 eurot), Tenerifele (489 eurot), AÜE-sse (499 eurot) ja Balile (1079 eurot).

GoTraveliga saab reisida lisaks Egiptusele veel ka Tenerifele (489 eurot) ja Fuerteventurasse (475 eurot).

Kolmas Osturalli reisipartner Aurinko pakub reise üsna sarnastesse sihtkohtadesse. 749 euro eest saab osta kõik-hinnas pakettreisi Lanzarotele. Tagasihoidlikuma hotelli ja toitlustuspakkumisega saab Lanzarotele ka 499 euro eest. Lihavõttereis Baskimaale maksab 549 eurot ja kõik-hinnas pakett Fuerteventurale 749 eurot.

949 euro eest saab reisida AÜE-sse, kus paketi sisse kuulub viietärnihotell koos hommiku- ja õhtusöökidega. Reis Goasse maksab 999 või 899 eurot, sõltuvalt majutuse kvaliteedist. Delfi ja Andamani saarte reis maksab 1999 eurot, Hongkong-Borneo reis 2199 eurot ning Singapur-Bali reis samuti 2199 eurot.

Selveri Laadapäevadelt saab edasi-tagasi lennupiletid Tenerifele kätte 349 euro eest. 499 euro eest saab lennupiletitega apartemendi ka kauba peale. Ning kui on raatsimist 599 eurot välja käia, saab hotelli suisa hommiku- ja õhtusöögiga.

Järgmisel nädalal Stockmannis algavatel Hulludel Päevadel pakutakse soodsa hinnaga mitmeid erinevaid Estraveli reise. Hullude Päevade reklaamivoldikus on välja toodud kaks kruiisi: Ryal Carribean kruiis AÜE-s algusega Dubaist, mis maksab 330 eurot, ja Celebrity Kariibi mere kruiis algusega Miamist, mis maksab 912 eurot.

Kui just Stockmann järgmisel nädalal algavatel Hulludel Päevadel erakordsete pakkumistega ei üllata, on kõige soodsam soetada reis Kaubamaja Osturallilt, kus saab 349 euroga Egiptusesse ja magamisaseme ka veel pea alla.