Rail Baltic Business Networki (RBBN) korraldatava konverentsi avas sissejuhatava ettekandega Majandus- ja taristuminister Kristen Michal. Ettekannetega esinesid teiste seas ka Euroopa Komisjoni transpordi ja mobiilsuse direktoraadi peadirektor Henrik Hololei teemal “Rail Balticu tähtsus Euroopale ja Eestile” ja ühisettevõtte RB Rail AS tegevjuht Baiba Rubesa teemal “Rail Baltic - Balti riikide sajandi projekt”.

Osalejateni toodi ka võrdlevad õppetunnid ja kogemused suurte piiriüleste taristuprojektide teostamisest: Taanit ja Rootsit ühendav Öresundi raudtee- ja maanteesild, ehitatav Femern Belt raudteetunnel Taani ja Saksamaa vahel. Konverentsi lõpetab diskussioonipaneel teemal „Rail Baltic – kust tulevad kaubavood?“

Rail Baltic Business Network (RBBN) on MTÜ, mille eesmärgiks on pakkuda oma liikmetele kõige uuemat informatsiooni projekti arengutest ja üheskoos mõtestada Rail Balticuga seonduvaid uusi ärivõimalusi ja uusi tekkivaid transiidi-ja logistikaahelaid. Samuti tegeleb RBBN otsekontaktide vahendamisega projektist huvitatud ettevõtete vahel.