“Seadsime uue kodulehe puhul eesmärgiks ehitada üles Eesti parim koduste meelelahutusteenuste veebikeskkond ja anda inimestele põhjust seda igapäevaselt külastada,” lausus Starmani turundus- ja kommunikatsioonidirektor Hedi Mardisoo.

“Meil on pea 200 telekanalit, mis näitavad 24 tundi järjest programme ehk inimene peab igapäevast põnevat vaatamist valima tuhandete saadete seast. Meie eesmärk on see võimalikult lihtsaks teha. Nüüd leiab kodulehelt soovitusi ehk päeva pärle telemaailmas – just neid saateid, telesarju ja filme, mida meie kriitikud on mitmesaja kanali programmist välja valinud. Usun, et see on maasikas nii Starmani klientidele kui kõikidele teistele televaatajatele.”

Mardisoo sõnul on üks oluline uuendus veel Starmani klientidele kodulehel avanev võimalus koheselt ka TV otsepilti vaadata. “Korra sisseloginuna on igal Starmani kliendil kodulehe avaekraanil TV Everywhere telepilt otsesaadete ja järelevaatamise võimalusega. Lisaks saab soovitustest otse saadet vaatama minna, seda salvestama panna ja suunata ka teleriekraanile,” märkis Mardisoo.

Uus koduleht koondab ühtse menüü alla kõik Starmani teenused, mis muudavad kliendile just talle kõige enam sobiva lahenduse kombineerimise mugavamaks. “Soovisime pakkuda kliendile võimalust igal ajahetkel vaadata korraga kõiki tellitud teenuseid ning soovi korral valitud pakette muuta ja kanaleid või teenuseid lisada,” selgitas Mardisoo.

Starmani koduleht on kohanduv kõikide enimkasutatud arvutite ja nutiseadmete ning operatsioonisüsteemidega, kuvades ekraanil sobivas formaadis ja paigutusega kogu vajaliku info.

“Täna kasutab inimene internetis surfamiseks ja info otsimiseks keskmiselt vähemalt kahte, sageli ka kolme erineva ekraani suurusega seadet, sh sageli ka paralleelselt. Uue kodulehega tahame pakkuda kliendile võrdselt lihtsat kasutuskogemust kõigist neist seadmetest,” lausus Starmani turundus- ja kommunikatsioonidirektor.

Koduleht pakub mugavat ja lihtsat teenustega liitumise võimalust ka uutele klientidele, kes saavad vaid mõne hiireklikiga tellida endale sobivaima internetipaketi ja kõige huvipakkuvamad telepaketid ja kanalid.