"Olin täna hommikul üks esimesi kliente Solarise keskuses Vapianos, mõtlesin hommikusööki võtta ja nägin kummalist vaatepilti," kirjutab lugeja.

"Nimelt seisid kõik need kokad, kes muidu süüa teevad, pikas reas ja masinast voolas järjest rohkem ja rohkem makarone välja. Lõpuks pidid kõik kokad seda hoidma ja see rida lookles juba mööda kaubanduskeskuse koridore."

Lugeja sõnul olid kõik pealtvaatajad hämmelduses ja ei saanud aru, mis toimub. "Ei tea, kas see on mingi uus tööharjutus või mis seal toimus. Mul kahjuks polnud aega lõpuni vaadata," lisas lugeja.

Solarise keskuse Vapianost aru pärides selgus, et tegu ei ole mitte tööharjutusega, vaid tegelikult harjutati täna hommikul hoopis ülemaailmse pastapäeva pidustusteks.

"25. oktoobril on ülemaailmne pastapäev ja meie valmistume selle jaoks, et Solarise keskuses teha Eesti pikim pasta," ütles Vapiano juhataja Kristi Saluste.

Saluste kutsub inimesi järgmisel nädalal Solarise keskusesse, et pikima pastaketi valmimisele kaasa aidata. Masinast välja tulev toorpasta kantakse kätega edasi mööda keskust ja alla aatriumisse välja.

"Täna tegime peaproovi, et näha, kuidas meil välja tuleb," lisas Saluste. Pastaketi kohta saab lisa lugeda siit.