Pankrotihaldur Maire Arm teavitas, et pankrotiseadusest tulenevate ülesannete täitmiseks ja 19. oktoobri kohtumäärusega saadud volituse alusel on ta kutsunud tagasi Tere AS senised nõukogu liikmed ning valinud uue nõukogu, samuti on nõukogu välja vahetanud juhatuse.

Ametisse on määratud Tere AS uus juhtkond. Ettevõtte uue nõukogusse kuuluvad Elveda pankrotihaldur vandeadvokaat Maire Arm; Eesti ühe suurema piimatootja Halinga OÜ nõukogu esimees Teet Mõtte; aastatel 2005-2010 Teres juhtivatel ametikohtadel töötanud praegune Eesti Talleksi juhatuse esimees Taavi Toots ning viimastel aastatel Tere üle peetud vaidlustes kommertspankasid esindanud Cobalt AB vandeadvokaat Jaanus Mody.

Tere juhatajaks on määratud kogenud tippjuht Aivar Rehe, kes on varem kuulunud Ühinenud Meieride, Hoiu- ja Hansapanga, maksu- ja tolliameti ning Danske Panga tippjuhtkonda.

Elveda senised esindajad on pankroti väljakuulutamisele vastu vaielnud ning tõenäoliselt kavatsevad nad pankrotimääruse vaidlustada ringkonnakohtus, vastava vaidluse ajal ei kavatse pankrotihaldur Tere AS aktsiaid müüa. Uue nõukogu ja juhatuse esmaseks eesmärgiks on tagada ettevõtte töö jätkumine ning kõigi hanke- ja tarnelepingute täitmine.