Lätis kasvas ärikasum 0,9%, 17,3 miljonile eurole. Leedus tuli Olympic kahjumist välja ja teenis 0,3 miljoni eurose ärikasumi.

Poolas tuli vastu võtta 8,8 miljoni eurone ärikahjum, mille põhjustas firmaväärtuse ja varade allahindamine seoses aktiivse äritegevuse külmutamisega. Poola esinduskasiino suleti 23. septembril seoses asukohapõhise tegevusloa kehtivuse lõppemisega.

Slovakkias teeniti 0,3 miljoni eurone ärikasum, Valgevene tõi 0,2 miljoni eurose ärikahjumi, Itaalia 0,3 miljoni eurose ärikasumi ja Malta 0,5 miljoni eurose ärikahjumi.

Kokku kasvas ettevõtte ärikasum 19,3 protsenti, 27,7 miljonile eurole. Puhaskasumi emaettevõtja osa kasvas aastaga 19,6 miljonilt eurolt 23,7 miljonile eurole.

"Konkreetselt kolmanda kvartali majandustulemustega on põhjust igati rahul olla," kommenteeris tulemusi OEG juhatuse esimees Madis Jääger. "Kasv on tuntav kõigi põhinäitajate osas, turgudest tegid eriti tugeva tulemuse Eesti ja Läti ning märkimisväärse eduga õnnestus lõpule viia suve hakul valminud hotellihoone müük Tallinnas."

Kas Poola tegevuslitsentsi kaotamiseni viis töötaja poolne unustamine või Poola äri juhi vastutöötamine, ei olnud ta tõus kommenteerima.

"Mis puudutab arenguid Poolas, siis oleme ülevaatliku informatsiooni ja oma positsiooni avaldanud börsisüsteemi kaudu ning meil ei ole sellele tänase seisuga midagi uut lisada," lausus ta.