Novembrikuu soodsaim ostukorv tuli Kasuliku hinnavõrdluses juba kaheksandat kuud järjest Maximast. Kalleim ostukorv on juba mitmendat kuud järjest Coopi supermarketis.

Hinnavaatlus viidi läbi reedel, 11. novembril Laagri Maksimarketis, Laagri Rimis, Järve Selveris, J. Smuuli Maximas ja Tähesaju Prismas.

Sedakorda jäi silma, et eriti palju on praegusel hetkel pakkumisi kliendikaardi omanikele näiteks Selveris. Kui oled Partnerkaardi omanik, võtavad oranžid soodustusest teavitavad hinnasildid suisa silme eest kirjuks.

Ilma kliendikaardita saab hakkama aga Maximas, kus on HOO kampaania raames palju allahindlusi, mille saamiseks ei pea kliendikaardi omanik olema. Soodsate hindadega paistis silma ka Prisma, kus samuti kliendikaarti tarvis pole.

Tabelis on rasvases kirjas märgitud hinna puhul tegemist soodushinnaga, mis kehtib kõigile klientidele (ka neile, kel pole kliendikaarti). Selveri oranžiks värvitud hinnad kehtivad Partnerkaardi omanikele ning Coopi helerohelised Säästukaardi ja tumerohelised Säästukaart Pluss omanikele.

Kaldkirjas kirjutatud hinnad kuuluvad kaupadele, mille puhul pidime valima asendustoote, kuna antud poe sortimendis meie valitud brändi polnud.