CNNMoney’le intervjuud andes oli ta parasjagu Venemaal, et panna seal raha tööle.

„Olen praegu Venemaal,“ ütles ta. „Donald Trumpile paistab Venemaa meeldivat. Venelastele paistab Trump meeldivat. Ostan Venemaal investeeringuid juurde.“

Rogers ei avaldanud täpsemat informatsiooni, kuhu ta Venemaal investeerib, kuid tema positiivsem suhtumine Venemaasse põhineb sellel, et Trumpi presidendiks saades paranevad Lääne suhted Venemaaga, mis aitab raskustes majandust.

Presidendiks valitud Trump ülistas Venemaa presidenti Vladimir Putinit, et ta on tugev liider ja Putin tegi selgeks, et tema eelistus on Hillary Clintoni asemel Trump.

Kahe päeva jooksul alates USA presidendivalimiste tulemuste avalikustamisest tõusis Venemaa aktsiaturg seitse protsenti, kuid andis seejärel võidu käest. Ka rubla tugevnes dollari vastu.

USA majanduse kohta ütles Rogers, et ta võtab Trumpi sõnu tõsiselt, et viimane kulutab rohkem raha infrastruktuurile ja maksude kärpimiseks.

„Mina ei tea, kust ta raha selleks võtab, kuid seda ta lubas,“ ütles investeerimisguru.

Rogers ütles, et ta ei osta juurde kulda ega Hiina aktsiaid, kuna tema arvates on Trump mõlema jaoks halb. Ta prognoosis, et kulla hind võib varsti langeda. Rogers kardab, et Trumpi üles võetud kaubandussõda Hiinaga võib kujuneda väga hävitavaks.

„Kaubandussõjad pole kunagi olnud kellegile head,“ ütles ta. „Keegi ei võida kaubandussõdu. Me kõik kannatame.“

Rogers on juba kaua teeninud raha ajal kui teised kardavad. Ta tegi endale nime 1970-ndatel luues koos George Sorosega eduka investeerimisfondi.