McDonaldsi pressiesindaja Kerry Ford kinnitas AP-le, et ligi 50 aastat tagasi Big Maci välja mõelnud Delligatti suri esmaspäeva öösel pere keskel.

Delligatti oli üks algupäraseid retsoranipidajaid, kes oli McDonaldsi toodete volitatud edasimüüja. 1967. aastal lõi ta aga oma Pennsylvanias asuvas söögikohas kiirtoiduketi kuulsaima toote ehk seesamiseemnetega kaetud saiast burgeri kahe ümmarguse lihakotleti, "spetsiaalse kastme", salati, juustu, hapukurgi ja sibulatega.

2006. aastal ütles Delligatti AP-le antud intervjuus, et McDonaldsi korporatsioon oli alguses tema ideele vastu, sest neil läks lihtsamate toodetega äri väga hästi. Peamiselt müüdi toona juustu-ja hamburgereid, friikartuleid ja piimakokteile.

Delligatti tahtis aga pakkuda suuremat burgerit ning tema esitletud toode hakkas müüma nii hästi, et seda hakati lõpuks 1968. aastal müüma üleriigiliselt keti restoranides.

Väidetavalt oli Bic Macil algupäraselt kaks nimevarianti veel: The Aristocrat ("Aristokraat") ja Blue Ribbon Burger ("Sinise Paela Burger"). Nime "Big Mac" mõtles hiljem välja 21-aastane McDonalds`i turundusinimene Esther Glickstein Rose.

Delligattit peetakse ka Eestis mitte väga tuntud, kuid Ameerikas ülipopulaarse Egg McMuffini hommikuvõileiva loojaks.