Tänavu seitsmendat korda toimuv kampaania täidab nende laste jõulusoove, kes heade inglite toeta võiksid pere ajutiste raskuste tõttu tänavu rõõmustava jõulukingita jääda. “Infot, kes need lapsed on ja milline kingitus igale ühele neist rõõmu toob, kogusid kampaanias osalevate piirkondade sotsiaaltöötajad. Sel aastal jõudsid inglipuudele 1300 lapse jõulusoovid,“ selgitas Maxima Eesti avalike suhete juht Katja Ljubobratets.

Selleks, et täita mõne lapse unistus ja hakata ingliks, tuleb valida külastamiseks sobiv Maxima kauplus. Seejärel on vaja valida sealselt Inglipuult kingisoov. "Samasse kauplusesse tuleb koos kingitusega tagasi tulla niipea, kui see on võimalik, kuid mitte hiljem kui 19. detsembril. Siis jõuame me iga kingituse Inglipuu teemalisse pakendisse panna ja anda üle sotsiaaltöötajatele, kes toimetavad kingitused lastele,“ täpsustas Maxima Eesti avalike suhete juht.

Katja Ljubobratetsi sõnul peab kingitus vastama lapse jõulusoovile ja olema uus. “Kas osta see meie jaeketi või mõnest muust kauplusest, võtta kodus olevatest kasutamata asjadest või võluda see mingil muul moel välja, on iga ingli enda otsustada," ütles ta. Ingliks võib saada terve seltskond ja üks ingel võib teha ka mitu kingitust.

Ljubobratetsi sõnul on armas žest lisada kingitusele jõulutervitusega kaart või midagi muud jõuluteemalist. "Kui valik langeb maiustustele või muudele toitudele, siis palume jälgida, et need oleksid kasutuskõlbulikud veel piisava aja jooksul,“ rõhutas ta.

Oma panuse Inglipuu soovide täitmisesse andsid ka 29. novembril Tallinnas toimunud avaüritusel kiikkaru Inglipuu patroon Gerli Padar, kes ostis 1-aastasele Alinale beebinuku, ning kampaania ellukutsunud Maxima Eesti tegevjuht Vygintas Šapokas, kes ostis väikesele 1,8-aastasele Prohorile plüüsist mängulooma.