Levira PaaS on teenus neile, kes soovivad keskenduda tarkvaraarendusele, mitte aeganõudvatele infrastruktuuri tegevustele. Levira PaaS võimaldab lisaks arenduskeskkondadele paigaldada vaid ühe hiireklikiga erinevaid rakendusi, nagu sisuhalduse rakendusi, vikipeediaid, foorumeid, pildigaleriisid, projektijuhtimise tööriistu ja palju muud.

Ilma süsteemiadministraatori oskusi omamata on võimalik ehitada väga keerukaid, automaatselt skaleeruvaid ja kõrgkäideldavaid pilvekeskkondi vaid minutitega.

Tegemist on parima ja lihtsaima PaaS-teenusega turul, mis on tõeliselt kuluefektiivne, kus klient maksab ainult reaalselt kasutatava ressursi, mitte provisioneeritu eest.

Levira juhatuse esimehe Tiit Tammiste sõnul on Levira tõus suuruselt teiseks IT- ja infrastruktuuriteenusete pakkujaks Eestis juhtunud tänu ettevõtete kasvavatele vajadustele kvaliteetse IT-teenuste järele. „Opereerides Tallinna Teletornis modernset andmekeskust, oleme leidnud kliendile sobiva lahenduse andmekeskuse rendipinnast kuni kaasaegsete kuluefektiivsete pilveplatvormideni, mis katavad klientide IT-taristu vajadused ning lubavad neil keskenduda igapäevase kontoritarkvara, tootmis- ja müügisüsteemide ja Big Data lahenduste arendustegevustele.”

„Meie fookuses on alati olnud uued ja innovatiivsed pilvelahendused ning see on üks põhjustest, miks oleme turule toonud esimese omataolise PaaS (Platvorm-as-a-Service)-teenuse, mis põhineb end maailmas tõestanud Jelasticu tarkvaral. Koostöös Jelasticuga oleme tehnoloogialiidrid, tuues klientidele parimad IT-lahendused koju kätte, pakkudes sealjuures eesti-, vene- ja ingliskeelset tuge,“ ütles Levira pilveteenuste direktor Margus Uustalu.

Levira on pilve-, meedia- ja võrguteenuseid osutav ettevõte ning Põhja-Euroopa üks peamistest telekanalite väljastuskeskustest. Levira klientideks on nii kohalikud kui ka rahvusvahelised IT-ettevõtted ja telejaamad, nagu Sony, ERR, Discovery, TeliaSonera, Tele2, Elisa, Starman, TV3 jt.

Jaga
Kommentaarid