Premia juhatuse esimehe Aivar Ausi sõnul on talvehooajast hoolimata jäätisemaailm vilgas nii tootearenduse kui ka tootmise poolel. „Kui soojadel suvekuudel kuulub jäätisesõprade sümpaatia ennekõike vahvlikoonustele või pulgajäätistele, siis külmakraadide saabudes rändavad poekorvi hoopis perejäätised, mida on hea tubastes tingimustes nautida,“ sõnas Aus.

Talvistele jäätise-eelistustele mõeldes toob Premia lettidele koosluse, mis on loodud põnevate maitseelamuste austajatele. Premia uues perejäätiste seerias on viis maitset: vanillijäätis kirsitükkide ja kirsimoosiga, vanillijäätis vaarikamoosi ja šokolaadikoogi tükkidega, iirisejäätis mandlite ja soolaka karamelliga, vanillijäätis vahtrasiirupi ja kreeka pähklitega ning vanillijäätis iirise täidise ja kakaoubadega.

Uued perejäätised on pakendatud taassuletava kaanega 0,75-liitristesse kartongkarpidesse, mis tagavad sügavkülmas säilitades jäätise parima kvaliteedi.

Lisaks läbis uuenduskuuri ka Premia Põhjatähe perejäätiste seeria. „Jäätiseportfelli ühtlustamiseks tõime seni Põhjatähe nime kandnud liitrised perejäätised Premia nime alla ja andsime uue näo ka jäätisepakenditele. Jäätisepakendite sisu on aga endine ning seniseid müügihitte, nagu näiteks vanilli-karamellijäätis pohlamoosiga, on võimalik nautida ka edaspidi,“ sõnas Aus.

Premia perejäätised on traditsioonilised koorejäätised, mis ei sisalda taimerasva ega säilitusaineid.