"Jõulukuu on kuum. Lisaks detsembris toimuvatele üritustele püüavad paljud korraldajad ka oma järgmise aasta suurhitte jõulukingiks müüki saada," kommenteeris Piletilevi juhataja Jaanus Beilmann ning lisas, et hetkel on neil müügis selle aasta detsembris toimuvate üritustena 1344 sündmust.

Muusikaüritustest on kõige populaarsem jõulutuur Saara Kadaku ja Rolf Roosalu "Jõuluootus" (pilet 7,50 - 15 €), mille kolm kontserti on praeguseks juba välja müüdud ja mis on Piletilevi müügitopis hetkel Rammsteini kontserdi järel teisel kohal.

Müügitoppi on mahtunud veel ka Koit Toome ja Maria Listra "Jõulugala 2016" (pilet 14 - 20 €), mis veel välja müüdud pole, ent üritus püsib müügitopis viiendal kohal.

Populaarsed on veel ka Ott Leplandi ja Noorkuu jõulutuur (pilet 13 - 15 €), Anneli Peebo ja C-Jami tuur (17 - 21 €), Inga ja Toomas Lunge "Meie pere jõulud" (pilet 12 - 14 €) ja erinevate muusikute poolt Viljandis läbi viidav "Lõunakontsertide" sari (pilet 7 €), mis ei ole otseselt pühadeteemaline, ent kvalifitseerub samuti edukalt jõulutuuriks.

Piletilevi "populaarse" sildi on veel külge saanud Lenna Kuurmaa ja Vennaskonna "Jõuluturnee" (12 - 20 €) ning Jassi Zahharovi ja Oliver Kuusiku "Jõuluooper" (pilet 17 - 19 €).

Teatrietendustest on väga populaarne NUKU-s mängitav "Mustkunstniku elevant" (pilet 11 €), mille nädalavahetuste etendused on suures osas välja müüdud.

Veel on populaarsed Tartu laulupeomuuseumis toimuv "Pettsoni ja Finduse jõulud" (pilet 7 - 9 €), Vene teatri "Muinasjutt Tsaar Saltaanist (pilet 13 - 20 €), NUKU "Ahhaa, kummitab" (pilet 8 - 9 €) ja Ugala teatri "Võlur Oz" (pilet 12 €), mille populaarsuses võib ilmselt süüdistada etenduse peaosa näitlejat Adeele Seppa, kes äsja näosaate finaalis osales.

Müügitopi üldarvestuses on neljandal kohal Indrek Ojari ja Argo Aadli komöödiaetendus "Once upon a time in Estonia" (pilet 20 - 25 €), mis on samuti mitmes kohas juba välja müüdud.